540 osób online (351 desktop_mac) (189 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapka z pastą tuńczykową, sok pomidorowy
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 40 g (2 łyżki) Zamienniki
Tuńczyk w wodzie 100 g (2/3 małej puszki) Zamienniki
Bułki grahamki 50 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Szczypiorek 10 g (1 garść) Zamienniki
Ogórek kwaszony 50 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Sok pomidorowy 200 g (1 niepełna szklanka) Zamienniki
Energia 282 kcal
Białko: 30 g
Tłuszcz: 3 g
Węglowodany: 38 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

do rozgniecionego widelcem tuńczyka dodać pokrojony w kostkę ogórek kwaszony i posiekany szczypiorek. Całość wymieszać z jogurtem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego