205 osób online (133 desktop_mac) (72 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapki z pastą tuńczykową; pomarańcza
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 40 g (2 łyżki) Zamienniki
Tuńczyk w wodzie 100 g (2/3 małej puszki) Zamienniki
Chleb żytni pełnoziarnisty 70 g (2 cienkie kromki) Zamienniki
Szczypiorek 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Ogórek kwaszony 50 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Pomarańcza, miąższ 120 g (1/2 obranej sztuki) Zamienniki
Energia 335 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 4 g
Węglowodany: 55 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

do rozgniecionego widelcem tuńczyka dodać pokrojonego w kostkę ogórka i szczypiorek. Całość wymieszać z jogurtem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego