456 osób online (296 desktop_mac) (160 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapki z pastą z awokado i tuńczykiem, warzywa, herbata
Tuńczyk w wodzie 50 g (2 łyżki) Zamienniki
Chleb żytni staropolski 70 g (2 kromki) Zamienniki
Rzodkiewka 60 g (4 sztuki) Zamienniki
Szczypiorek 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Awokado 80 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Energia 345 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 35 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i rozgnieść widelcem, dodać sok z cytryny, sól, pieprz.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego