Kanapki z pastą z awokado i tuńczykiem, warzywa, herbata
Tuńczyk w wodzie | 50 g (2 łyżki) | Zamienniki |
Chleb żytni staropolski | 70 g (2 kromki) | Zamienniki |
Rzodkiewka | 60 g (4 sztuki) | Zamienniki |
Szczypiorek | 10 g (1 łyżka) | Zamienniki |
Awokado | 80 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Energia | 345 kcal |
Białko: | 17 g |
Tłuszcz: | 14 g |
Węglowodany: | 35 g |
Błonnik: | 9 g |
Sposób przygotowania
Pasta z awokado: awokado obrać i rozgnieść widelcem, dodać sok z cytryny, sól, pieprz.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego