303 osoby online (197 desktop_mac) (106 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapki z pastą z awokado; sok pomidorowy
Chleb żytni pełnoziarnisty 70 g (2 cienkie kromki) Zamienniki
Kiełki (mieszanka) 20 g (1 mała garść) Zamienniki
Ogórek kwaszony 100 g (2 małe sztuki) Zamienniki
Awokado 80 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Sok pomidorowy 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 359 kcal
Białko: 11 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 52 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

Pasta z awokado: awokado obrać i rozgnieść widelcem, dodać sok z cytryny, sól, pieprz.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego