Kanapki z pastą z awokado; sok pomidorowy
Chleb żytni pełnoziarnisty | 70 g (2 cienkie kromki) | Zamienniki |
Kiełki (mieszanka) | 20 g (1 mała garść) | Zamienniki |
Ogórek kwaszony | 100 g (2 małe sztuki) | Zamienniki |
Awokado | 80 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Sok pomidorowy | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
Energia | 359 kcal |
Białko: | 11 g |
Tłuszcz: | 16 g |
Węglowodany: | 52 g |
Błonnik: | 10 g |
Sposób przygotowania
Pasta z awokado: awokado obrać i rozgnieść widelcem, dodać sok z cytryny, sól, pieprz.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego