Kanapki z pastą z awokado; sok pomidorowy
| Chleb żytni pełnoziarnisty | 70 g (2 cienkie kromki) | Zamienniki |
| Kiełki (mieszanka) | 20 g (1 mała garść) | Zamienniki |
| Ogórek kwaszony | 100 g (2 małe sztuki) | Zamienniki |
| Awokado | 80 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
| Sok pomidorowy | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
| Energia | 359 kcal |
| Białko: | 11 g |
| Tłuszcz: | 16 g |
| Węglowodany: | 52 g |
| Błonnik: | 10 g |
Sposób przygotowania
Pasta z awokado: awokado obrać i rozgnieść widelcem, dodać sok z cytryny, sól, pieprz.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
