545 osób online (354 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapki z pastą z ryby, morele suszone
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (3/4 kubeczka) Zamienniki
Ser twarogowy chudy 100 g (1/2 kostki) Zamienniki
Makrela, wędzona 100 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Chleb chrupki 33 g (3 kromki) Zamienniki
Cykoria 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Szczypiorek 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Morele, suszone 20 g (2 sztuki) Zamienniki
Energia 595 kcal
Białko: 46 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 55 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

Pasta - makrelę dokładnie pozbawić ośći, dodać rozdrobniony twaróg, szczypior, jogurt i wymieszać. Jeść na chlebie chrupkim.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego