Kanapki z pastą z ryby, morele suszone
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 100 g (3/4 kubeczka) | Zamienniki |
Ser twarogowy chudy | 100 g (1/2 kostki) | Zamienniki |
Makrela, wędzona | 100 g (1/2 średniej sztuki) | Zamienniki |
Chleb chrupki | 33 g (3 kromki) | Zamienniki |
Cykoria | 100 g (1 sztuka) | Zamienniki |
Szczypiorek | 20 g (2 łyżki) | Zamienniki |
Morele, suszone | 20 g (2 sztuki) | Zamienniki |
Energia | 595 kcal |
Białko: | 46 g |
Tłuszcz: | 20 g |
Węglowodany: | 55 g |
Błonnik: | 4 g |
Sposób przygotowania
Pasta - makrelę dokładnie pozbawić ośći, dodać rozdrobniony twaróg, szczypior, jogurt i wymieszać. Jeść na chlebie chrupkim.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego