247 osób online (160 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapki z pomidorową pastą z tofu, szczypior
Chleb żytni jasny 60 g (2 kromki) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Szczypiorek 6 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Pomidory suszone z oleju 60 g (3 sztuki) Zamienniki
Energia 398 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 44 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Tofu naturalne (najlepiej wzbogacane w wapń) zmiksować z suszonymi pomidorami na gładką pastę. Pieczywo posmarować pastą i posypać szczypiorkiem. Można do kanapek zjeść dowolne warzywo.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego