556 osób online (361 desktop_mac) (195 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapki z serem, wędliną i warzywami; herbata
Ser, Edamski tłusty 20 g (1 plasterek) Zamienniki
Szynka z indyka 15 g (1 cienki plasterek) Zamienniki
Masło ekstra 5 g (1 płaska łyżeczka) Zamienniki
Chleb żytni jasny 70 g (2 cienkie kromki) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Sałata 10 g (1-2 liście) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 304 kcal
Białko: 9 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 47 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

jedną kromkę chleba posmarować masłem, położyć sałatę oraz wędlinę. Na drugą kromkę położyć ser i zjeść z papryką.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego