Kanapki z serem, wędliną i warzywami; herbata
Ser, Edamski tłusty | 20 g (1 plasterek) | Zamienniki |
Szynka z indyka | 15 g (1 cienki plasterek) | Zamienniki |
Masło ekstra | 5 g (1 płaska łyżeczka) | Zamienniki |
Chleb żytni jasny | 70 g (2 cienkie kromki) | Zamienniki |
Papryka czerwona | 100 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Sałata | 10 g (1-2 liście) | Zamienniki |
Herbata, napar bez cukru | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
Energia | 304 kcal |
Białko: | 9 g |
Tłuszcz: | 11 g |
Węglowodany: | 47 g |
Błonnik: | 5 g |
Sposób przygotowania
jedną kromkę chleba posmarować masłem, położyć sałatę oraz wędlinę. Na drugą kromkę położyć ser i zjeść z papryką.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego