202 osoby online (131 desktop_mac) (71 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kanapki z serkiem i burakiem
Ser twarogowy chudy 70 g (2 cienkie plastry) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Chleb żytni pełnoziarnisty 60 g (2 kromki) Zamienniki
Rukola 10 g (1/2 garści) Zamienniki
Buraki gotowane 50 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Energia 348 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 40 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Ser rozdrobnić widelcem, wymieszać z oliwą, pieprzem, solą i rukolą. Buraka pokroić w plastry. Pieczywo smarować serkiem i kłaść na wierzch buraka.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego