499 osób online (324 desktop_mac) (175 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kasza jaglana duszona ze startym jabłkiem z pestkami słonecznika i miodem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 170 g (małe opakowanie) Zamienniki
Kasza jaglana 50 g (1/2 woreczka) Zamienniki
Jabłko 300 g (duża sztuka) Zamienniki
Słonecznik, nasiona 30 g (3 łyżki) Zamienniki
Miód pszczeli 30 g (łyzka stołowa) Zamienniki
Energia 679 kcal
Białko: 21 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 114 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Kaszę ugotować, wymieszać z jogurtem, uprazonym jabłkiem i słonecznikiem, dodać miód i wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego