Kasza jaglana duszona ze startym jabłkiem z pestkami słonecznika i miodem
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 170 g (małe opakowanie) | Zamienniki |
| Kasza jaglana | 50 g (1/2 woreczka) | Zamienniki |
| Jabłko | 300 g (duża sztuka) | Zamienniki |
| Słonecznik, nasiona | 30 g (3 łyżki) | Zamienniki |
| Miód pszczeli | 30 g (łyzka stołowa) | Zamienniki |
| Energia | 679 kcal |
| Białko: | 21 g |
| Tłuszcz: | 19 g |
| Węglowodany: | 114 g |
| Błonnik: | 9 g |
Sposób przygotowania
Kaszę ugotować, wymieszać z jogurtem, uprazonym jabłkiem i słonecznikiem, dodać miód i wymieszać.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
