100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kasza jaglana z jabłkiem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 70 g (1/2 kubeczka) Zamienniki
Kasza jaglana 60 g (4 czubate łyżki) Zamienniki
Jabłko 150 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Sezam, nasiona 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Słonecznik, nasiona 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Miód pszczeli 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Energia 456 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 73 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Kaszę jaglaną ugotować, pod koniec gotowania dodać starte jabłko, chwilę razem poddusić. Po przełożeniu do miseczki dodać miód, posypać siemieniem i pestkami słonecznika oraz pomieszać z jogurtem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego