499 osób online (324 desktop_mac) (175 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kasza jaglana z jabłkiem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 150 g (1 mały kubek) Zamienniki
Kasza jaglana 70 g (5 łyżek) Zamienniki
Jabłko 150 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Sezam, nasiona 15 g (1,5 łyżki) Zamienniki
Słonecznik, nasiona 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Miód pszczeli 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Energia 607 kcal
Białko: 22 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 86 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Kaszę jaglaną ugotować, pod koniec gotowania dodać starte jabłko, chwilę razem poddusić. Po przełożeniu do miseczki dodać miód, posypać siemieniem i pestkami słonecznika.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego