398 osób online (259 desktop_mac) (139 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kasza kuskus z czerwoną fasolą i papryką
Olej lniany 12 g (łyżka) Zamienniki
Pietruszka, liście 12 g (łyżka) Zamienniki
Cytryna 12 g (duży plaster wyciśnięty) Zamienniki
Fasola czerwona konserwowa 40 g (2 łyżki) Zamienniki
Papryka żółta 60 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Kasza kuskus 50 g (1/2 woreczka) Zamienniki
Energia 356 kcal
Białko: 11 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 47 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Kaszę kuskus przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Paprykę, natkę pietruszki umyć, pokroić. Dodać fasolę czerwoną z puszki i całość wymieszać. Skropić sokiem z cytryny i olejem lnianym. Można dodać do smaku ulubione przyprawy (papryka słodka/ ostra, kurkuma, oregano, bazylia).

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego