544 osoby online (353 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kasza manna na mleku, chleb z szynką i pomidorem
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek) Zamienniki
Szynka wołowa, gotowana 40 g (2 plasterki) Zamienniki
Kasza manna 30 g (3 łyżki ) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka ) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Energia 402 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 61 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

kaszę mannę ugotować na mleku, lekko posłodzić i posolić do smaku; zrobić kanapkę z szynką i pomidorem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego