251 osób online (163 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kasza manna na mleku, kanapki z masłem, szynką i pomidorem
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek) Zamienniki
Szynka wiejska 40 g (2 plastry) Zamienniki
Masło ekstra 10 g (2 płaskie łyżeczki) Zamienniki
Kasza manna 30 g (3 płaskie łyżki suchej) Zamienniki
Chleb żytni wileński 60 g (2 kromki) Zamienniki
Pomidor 200 g (średnia sztuka) Zamienniki
Energia 593 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 77 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Kaszę mannę ugotować na mleku, dodać szczytę soli. Chleb posmarować masłem, położyć wędlinę, pokroić pomidora

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego