544 osoby online (353 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Koktajl bananowo-daktylowy
Banan 120 g (mała sztuka bez skóry) Zamienniki
Daktyle, suszone 30 g (garść) Zamienniki
Kakao 16%, proszek 10 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Mleko migdałowe bez cukru, wzbogacone w wapń 400 g (niespełna dwie szklanki) Zamienniki
Energia 390 kcal
Białko: 8 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 63 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Daktyle namoczyć w wodzie, odcisnąć po 10 minutach, dodać kawałki banana. Wszystkie składniki przełożyć do blendera i zmiksować na gładką konsystencję.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego