Koktajl mango-kokos
| Mango | 80 g (1/3 sztuki) | Zamienniki |
| Wiórki kokosowe | 8 g (1 łyżka stołowa) | Zamienniki |
| Mleko kokosowe, 20-22% tłuszczu | 100 g (1/4 puszki) | Zamienniki |
| Mleko sojowe bez cukru, wzbogacone w wapń | 100 g (1/2 szklanki) | Zamienniki |
| Limonka | 50 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
| Energia | 364 kcal |
| Białko: | 6 g |
| Tłuszcz: | 28 g |
| Węglowodany: | 33 g |
| Błonnik: | 7 g |
Sposób przygotowania
Wiórki należy zmiksować w blenderze na drobno. Dodać mango bez skórki, sok wyciśnięty z limonki i mleka. Wszystko zmiksować i dolać wody.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
