305 osób online (198 desktop_mac) (107 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Koktajl maślanka-burak
Maślanka spożywcza, 1,5 % tłuszczu 500 g (butelka) Zamienniki
Burak 100 g (sztuka) Zamienniki
Czosnek 2 g (ząbek) Zamienniki
Siemię lniane 10 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Wafle ryżowe 30 g (3 sztuki) Zamienniki
Skyr jogurt naturalny typu irlandzkiego FruVita 75 g (1/2 opakowania) Zamienniki
Energia 486 kcal
Białko: 33 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 60 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

Buraka należy przecisnąć przez sokowirówkę lub ugotować i zmiksować w blenderze razem z czosnkiem i maślanką. Dodać skyr i wymieszać. Można doprawic do smaku ulubionymi ziołami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego