100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Koktajl truskawkowy
Kefir, 2% tłuszczu 500 g (2 pełne szklanki) Zamienniki
Zarodki pszenne 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Truskawki 100 g (3/4 szklanki) Zamienniki
Miód pszczeli 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Energia 364 kcal
Białko: 23 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 44 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Do blendera wlać kefir, truskawki świeże lub mrożone, zarodki i miód. Zmiksować na koktajl.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego