149 osób online (97 desktop_mac) (52 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Koktajl truskawkowy
Kefir, 2% tłuszczu 500 g (2 szklanki) Zamienniki
Płatki owsiane 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Zarodki pszenne 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Truskawki 100 g (3/4 szklanki) Zamienniki
Miód pszczeli 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Energia 400 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 53 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Do blendera wlać kefir, truskawki świeże lub mrożone, zarodki, płatki i miód. Zmiksować na koktajl.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego