Koktajl truskawkowy
| Kefir, 2% tłuszczu | 500 g (2 szklanki) | Zamienniki |
| Płatki owsiane | 10 g (1 łyżka) | Zamienniki |
| Zarodki pszenne | 20 g (2 łyżki) | Zamienniki |
| Truskawki | 100 g (3/4 szklanki) | Zamienniki |
| Miód pszczeli | 5 g (1 łyżeczka) | Zamienniki |
| Energia | 400 kcal |
| Białko: | 25 g |
| Tłuszcz: | 13 g |
| Węglowodany: | 53 g |
| Błonnik: | 6 g |
Sposób przygotowania
Do blendera wlać kefir, truskawki świeże lub mrożone, zarodki, płatki i miód. Zmiksować na koktajl.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
