Koktajl truskawkowy
Kefir, 2% tłuszczu | 500 g (2 szklanki) | Zamienniki |
Płatki owsiane | 10 g (1 łyżka) | Zamienniki |
Zarodki pszenne | 20 g (2 łyżki) | Zamienniki |
Truskawki | 100 g (3/4 szklanki) | Zamienniki |
Miód pszczeli | 5 g (1 łyżeczka) | Zamienniki |
Energia | 400 kcal |
Białko: | 25 g |
Tłuszcz: | 13 g |
Węglowodany: | 53 g |
Błonnik: | 6 g |
Sposób przygotowania
Do blendera wlać kefir, truskawki świeże lub mrożone, zarodki, płatki i miód. Zmiksować na koktajl.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego