350 osób online (227 desktop_mac) (123 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kolorowe warzywa z dipem koperkowym
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 150 g (1 małe opakowanie ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Koper ogrodowy 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (kawałek świeżego) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka ) Zamienniki
Energia 208 kcal
Białko: 11 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 27 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z oliwą, posiekanym koperkiem i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego