247 osób online (160 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kolorowe warzywa z dipem koperkowym, chleb chrupki
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki) Zamienniki
Chleb chrupki 44 g (4 sztuki) Zamienniki
Koper ogrodowy 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (kawałek świeżego) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka ) Zamienniki
Energia 452 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 64 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z posiekanym koperkiem, dodać oliwę i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem i pieczywem chrupkim.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego