202 osoby online (131 desktop_mac) (71 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kolorowe warzywa z dipem koperkowym, chleb chrupki
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 450 g (1 duże opakowanie) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Chleb chrupki 22 g (2 sztuki) Zamienniki
Koper ogrodowy 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (kawałek świeżego) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka ) Zamienniki
Energia 539 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 25 g
Węglowodany: 59 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z posiekanym koperkiem, dodać oliwę i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem i pieczywem chrupkim.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego