197 osób online (128 desktop_mac) (69 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kolorowe warzywa z dipem koperkowym, kanapki z szynką
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 450 g (1 duże opakowanie) Zamienniki
Szynka z indyka 80 g (4 plastry) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki) Zamienniki
Chleb chrupki 22 g (2 sztuki) Zamienniki
Koper ogrodowy 10 g (2 łyżki posiekanego) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (kawałek świeżego) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka ) Zamienniki
Energia 562 kcal
Białko: 38 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 59 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z posiekanym koperkiem, dodać oliwę i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem. Z pieczywa zrobić kanapki z szynką.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego