Kolorowe warzywa z dipem serowym
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 100 g (4 łyżki) | Zamienniki |
| Ser, Parmezan | 15 g (1 łyżka tartego) | Zamienniki |
| Cykoria | 100 g (1 sztuka) | Zamienniki |
| Marchew | 100 g (2 małe sztuki) | Zamienniki |
| Seler naciowy | 80 g (2-3 pałki (łodygi)) | Zamienniki |
| Energia | 192 kcal |
| Białko: | 14 g |
| Tłuszcz: | 7 g |
| Węglowodany: | 25 g |
| Błonnik: | 7 g |
Sposób przygotowania
umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z serem i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
