346 osób online (225 desktop_mac) (121 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kolorowe warzywa z dipem serowym
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (4 łyżki) Zamienniki
Ser, Parmezan 15 g (1 łyżka tartego) Zamienniki
Cykoria 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Marchew 100 g (2 małe sztuki) Zamienniki
Seler naciowy 80 g (2-3 pałki (łodygi)) Zamienniki
Energia 192 kcal
Białko: 14 g
Tłuszcz: 7 g
Węglowodany: 25 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z serem i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego