451 osób online (293 desktop_mac) (158 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kolorowe warzywa z dipem serowym
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Ser, Parmezan 30 g (2 łyżki tartego) Zamienniki
Cykoria 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Marchew 150 g (2 sztuki) Zamienniki
Seler naciowy 140 g (3-4 pałki (łodygi)) Zamienniki
Energia 364 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 37 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z serem i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego