255 osób online (166 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kolorowe warzywa z dipem serowym
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Ser, Parmezan 30 g (2 łyżki tartego) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka) Zamienniki
Cykoria 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Marchew 150 g (2 sztuki) Zamienniki
Energia 457 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 45 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z serem, dodać oliwę i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem i pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego