150 osób online (97 desktop_mac) (53 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kolorowe warzywa z dipem serowym
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 450 g (1 duże opakowanie) Zamienniki
Ser, Parmezan 30 g (2 łyżki tartego) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka) Zamienniki
Cykoria 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Marchew 140 g (2 sztuki) Zamienniki
Energia 533 kcal
Białko: 38 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 58 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

umyte i obrane warzywa pokroić w cząstki; jogurt wymieszać z serem, dodać oliwę i przyprawić do smaku. Warzywa zjeść z dipem i pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego