202 osoby online (131 desktop_mac) (71 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kopytka z kurczakiem i warzywami
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 120 g (porcja) Zamienniki
Olej rzepakowy 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Bukiet z jarzyn wiosennych, mrożony 250 g (porcja) Zamienniki
Kopytka 200 g (porcja) Zamienniki
Ulubione zioła 2 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Energia 594 kcal
Białko: 41 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 83 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

Kopytka można zrobić samemu lub kupić gotowe jednak muszą składać się wyłącznie z naturalnych składników. Kurczaka należy pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni, dodać warzywa, ulubione przyprawy (np. zioła prowansalskie) i kopytka.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego