555 osób online (361 desktop_mac) (194 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kurczak curry z naturalnym ryżem i sałatą
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 130 g (1 średni filet ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Ryż naturalny 50 g (5 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści ) Zamienniki
Curry 0 g (do smaku) Zamienniki
Sos winegret (gotowy) 30 g (2 łyżki ) Zamienniki
Energia 400 kcal
Białko: 33 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 43 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

kurczaka i cebulę pokroić w kawałki, podsmażyć na oliwie i dodać curry. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Sałatę porwać i polać sosem winegret.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego