100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kurczak curry z naturalnym ryżem i sałatą; sok pomidorowy
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2 łyżki ) Zamienniki
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 150 g (1 duży filet ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki ) Zamienniki
Ryż naturalny 80 g (8 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Cebula 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści ) Zamienniki
Sok pomidorowy bez soli 250 g (1 szklanka ) Zamienniki
Curry 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 602 kcal
Białko: 44 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 70 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

kurczaka i cebulę pokroić w kawałki, podsmażyć na oliwie i dodać curry. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Sałatę porwać i polać jogurtem. Popić sokiem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego