255 osób online (166 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Kurczak z makaronem i surówką
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry 120 g (porcja) Zamienniki
Olej rzepakowy 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Makaron pełnoziarnisty świderki/kokardki 50 g (mała porcja) Zamienniki
Surówka z białej kapusty 200 g (porcja) Zamienniki
Curry 2 g (do smaku) Zamienniki
Energia 488 kcal
Białko: 35 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 53 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Kurczaka pokroić w kostę, doprawić przyprawą curry i podsmażyć na odrobinie oleju. Makaron ugotować i doprawić ziołami. Danie podawać z surówką.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego