397 osób online (258 desktop_mac) (139 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Leczo warzywne
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki) Zamienniki
Ryż brązowy 80 g (8 płaskich łyżek) Zamienniki
Cebula 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Energia 550 kcal
Białko: 10 g
Tłuszcz: 27 g
Węglowodany: 81 g
Błonnik: 13 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Warzywa razem z cebulą pokroić w kawałki i poddusić na oliwie, przyprawić do smaku ulubionymi ziołami. Połączyć z gotowym ryżem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego