256 osób online (166 desktop_mac) (90 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Leczo warzywne
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka) Zamienniki
Ryż brązowy 60 g (6 płaskich łyżek) Zamienniki
Cebula 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Energia 362 kcal
Białko: 7 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 61 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Warzywa razem z cebulą pokroić w kawałki i poddusić na oliwie, przyprawić do smaku ulubionymi ziołami. Połączyć z gotowym ryżem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego