252 osoby online (164 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Leczo warzywne
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Ryż brązowy 80 g (8 płaskich łyżek) Zamienniki
Cebula 50 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Papryka czerwona 50 g (1/4 sztuki ) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Energia 500 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 77 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Warzywa razem z cebulą pokroić w kawałki i poddusić na oliwie, przyprawić do smaku ulubionymi ziołami. Połączyć z gotowym ryżem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego