200 osób online (130 desktop_mac) (70 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Letnia sałatka z jogurtem sojowym ; pieczywo
Chleb żytni pełnoziarnisty 35 g (1 kromka) Zamienniki
Ogórek wężowy 90 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Pomidor 170 g (1 sztuka) Zamienniki
Rzodkiewka 60 g (4 sztuki) Zamienniki
Słonecznik, nasiona 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Jogurt sojowy naturalny bez cukru 150 g (porcja) Zamienniki
Kiełki luceryny/brokuła/rzodkiewki 20 g (1 garść) Zamienniki
Energia 260 kcal
Białko: 14 g
Tłuszcz: 9 g
Węglowodany: 36 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Warzywa umyć i pokroić, wymieszać z jogurtem, posypać nasionami słonecznika. Jeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego