355 osób online (231 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron pełnoziarnisty z tofu i pomidorkami koktajlowymi
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki) Zamienniki
Makaron pełnoziarnisty (suchy) 50 g (2 garści ) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 200 g (2 szklanki ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 150 g (1,5 kawałka) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 594 kcal
Białko: 38 g
Tłuszcz: 26 g
Węglowodany: 61 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron, pomidorki i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego