151 osób online (98 desktop_mac) (53 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron pełnoziarnisty z tofu i pomidorkami koktajlowymi
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Makaron pełnoziarnisty (suchy) 80 g (3 garści ) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 200 g (2 szklanki ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (1 kawałek) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 573 kcal
Białko: 31 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 82 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron, pomidorki i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego