354 osoby online (230 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron penne z groszku ze szpinakiem i fetą
Olej rzepakowy 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Cebula 30 g (1/2 małej sztuki) Zamienniki
Szpinak 60 g (2 garści) Zamienniki
Ser feta 12 % tł. 40 g (plaster) Zamienniki
Makaron penne z groszku 100 g (duża porcja) Zamienniki
Energia 502 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 70 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu. Cebulę pokroić w piórka, podsmażyć na patelni, dodać szpinak i przyprawy (słodką papryka, chili, pieprz, sól) do smaku. Posypać fetą i wymieszać z makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego