155 osób online (101 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron razowy na mleku, chleb z masłem i cykorią
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek) Zamienniki
Masło ekstra 5 g (1 płaska łyżeczka) Zamienniki
Makaron razowy 30 g (3 łyżki suchego) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka ) Zamienniki
Cykoria 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Energia 411 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować na mleku, lekko posłodzić i posolić do smaku; zrobić kanapkę z masłem i cykorią.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego