406 osób online (264 desktop_mac) (142 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron razowy na mleku, chleb z szynką
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka ) Zamienniki
Szynka wołowa, gotowana 20 g (1 plasterek) Zamienniki
Makaron razowy 30 g (3 łyżki suchego) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka ) Zamienniki
Energia 347 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 7 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować na mleku, lekko posolić do smaku; zrobić kanapkę z szynką.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego