155 osób online (101 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron razowy na mleku, chleb z szynką i pomidorem
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek) Zamienniki
Szynka wołowa, gotowana 40 g (2 plasterki) Zamienniki
Makaron razowy 30 g (3 łyżki suchego) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka ) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Energia 410 kcal
Białko: 26 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować na mleku, lekko posłodzić i posolić do smaku; zrobić kanapkę z szynką i pomidorem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego