254 osoby online (165 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron razowy na mleku z pomarańczą, chleb z szynką i pomidorem
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 250 g (szklanka) Zamienniki
Szynka wołowa, gotowana 40 g (2 plasterki) Zamienniki
Makaron razowy 40 g (4 łyżki suchego) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 30 g (kromka ) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Pomarańcza, miąższ 125 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Energia 435 kcal
Białko: 26 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 71 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować na mleku dodać pokrojoną pomarańczę. Zrobić kanapkę z szynką i pomidorem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego