344 osoby online (223 desktop_mac) (121 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron razowy z cieleciną i brokułami
Cielęcina, łopatka 150 g (1,5 porcji) Zamienniki
Oliwa z oliwek 18 g (1,5 łyżki) Zamienniki
Makaron razowy 70 g (porcja) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Energia 599 kcal
Białko: 45 g
Tłuszcz: 25 g
Węglowodany: 54 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso ugotować na wkładce razem z brokułami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego