253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron razowy z cieleciną i brokułami
Cielęcina, łopatka 130 g (kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyzki stołowe) Zamienniki
Makaron razowy 70 g (1 spore gniazdo) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Energia 631 kcal
Białko: 41 g
Tłuszcz: 30 g
Węglowodany: 54 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso ugotować na wkładce razem z brokułami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego