204 osoby online (132 desktop_mac) (72 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron razowy z cielęciną i brokułami
Cielęcina, łopatka 130 g (kawałek) Zamienniki
Makaron razowy 50 g (1 gniazdo) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 średniej sztuki) Zamienniki
Energia 373 kcal
Białko: 37 g
Tłuszcz: 5 g
Węglowodany: 50 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso ugotować na wkładce razem z brokułami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego