100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron ryżowy z jajkiem, duszoną marchewką i pieczarkami
Jaja kurze całe 50 g (1 sztuka ) Zamienniki
Masło ekstra 20 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Makaron bezjajeczny (ryżowy) 80 g (2/3 porcji ) Zamienniki
Marchew 140 g (2 sztuki ) Zamienniki
Soja, kiełki 30 g (garść) Zamienniki
Pieczarka uprawna, świeża 100 g (kilka sztuk) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 604 kcal
Białko: 22 g
Tłuszcz: 25 g
Węglowodany: 81 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

makaron przygotować według wskazań na opakowaniu. Pokrojone pieczarki i startą na tarce marchewkę poddusić na maśle. Na koniec do całości dodać jajko, chwilę smażyć i dodać kiełki.Gotowe danie wymieszać z makaronem i przyprawić do smaku ulubinymi ziołami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego