542 osoby online (352 desktop_mac) (190 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron ryżowy z jajkiem i warzywami
Jaja kurze całe 50 g (1 sztuka ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron bezjajeczny (ryżowy) 50 g (1/2 porcji ) Zamienniki
Pieczarka uprawna, świeża 50 g (kilka sztuk) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Mieszanka chińska, mrożona 150 g (porcja) Zamienniki
Energia 410 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 47 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

makaron przygotować według wskazań na opakowaniu. Mieszankę warzywną poddusić na patelni, dodać pieczarki i doprawić mieszanką chińską lub ulubionymi ziołami (olej można zastąpić olejem sezamowym). Dodać jajko i makaron, wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego