492 osoby online (320 desktop_mac) (172 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron soba z tofu i warzywami
Oliwa z oliwek 3 g (1/2 łyżeczki) Zamienniki
Włoszczyzna pokrojona w paski (bez marchewki) 100 g (1 szklanka) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Makaron z mąką gryczaną Soba 75 g (porcja) Zamienniki
Energia 413 kcal
Białko: 23 g
Tłuszcz: 9 g
Węglowodany: 63 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego