99 osób online (64 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron soba z tofu i warzywami
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Makaron z mąką gryczaną Soba 75 g (porcja) Zamienniki
Energia 465 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 71 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego