Makaron soba z tofu i warzywami
| Oliwa z oliwek | 12 g (łyżka stołowa) | Zamienniki |
| Włoszczyzna pokrojona w paski (bez marchewki) | 200 g (2 szklanki ) | Zamienniki |
| Tofu naturalne, Polsoja | 180 g (kostka) | Zamienniki |
| Sos sojowy | 0 g (do smaku) | Zamienniki |
| Makaron z mąką gryczaną Soba | 75 g (porcja) | Zamienniki |
| Energia | 618 kcal |
| Białko: | 35 g |
| Tłuszcz: | 24 g |
| Węglowodany: | 74 g |
| Błonnik: | 11 g |
Sposób przygotowania
Makaron ugotować. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
