102 osoby online (66 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron soba z tofu i warzywami
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Włoszczyzna pokrojona w paski (bez marchewki) 200 g (2 szklanki ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 180 g (kostka) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Makaron z mąką gryczaną Soba 75 g (porcja) Zamienniki
Energia 618 kcal
Białko: 35 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 74 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego